skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Minnemarkeringen, med besøk av Hans Majestet Kongen

22. juni, 2017

Vi gjør oppmerksom på at Nordland nasjonalparksenter er stengt på grunn HMKs besøk i forbindelse med minnemarkeringen 22. juni.

1, header

Minnemarkeringen er et samarbeid mellom Nordland fylkeskommune, provinsen Vojvodina i Serbia, og mellom vennskapskommuner i Serbia og Nordland. Dagen markerer at det er 75 år siden de første jugoslaviske krigsfangene kom til Nordland. Hovedminnemarkeringen vil foregå på den jugoslaviske krigskirkegården i Botn i Saltdal.

Nordland nasjonalparksenter er vertskapet for lunsjen denne dagen, og vil huse 97 gjester til lunsj inne i Adde Zetterquist kunstgalleri. Gjestene er representanter for Nordland fylkeskommune, Saltdal kommune, den serbiske delegasjonen, representant for Nordland nasjonalparksenter, og Hans Majestet Kongen. Per Adde og Kajsa Zetterquist vil også være til stede under lunsjen.

 

Nordland nasjonalparksenter ser frem til å være vertskap under en slik viktig markering. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker har vi stengt hele dagen. Vi beklager ulempen.

NO

Nyhetsarkiv

Temaer

Høstferietilbud

Gratis høstferie for hele familien? Som del av et utviklingsprosjekt på Storjord låner vi ut den koselige Storjordstua i Saltdal helt gratis til to heldige barnefamilier i høstferien.

Per Isak Juuso

6. februar til 10. april kunne man se Per Isak Juusos kunsthåndverk i vårt gjestegalleri. Per Isak er en av Sàpmis største innenfor duodji/samisk kunsthåndverk! Han fornyer kunstformen og bidrar til en modere duodji med et sterkt kunstnerisk uttrykk.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: anja.kath.lande@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Stengt pga. ombygging.
Åpner for sesongen søndag 12. mai.

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top