skip to Main Content

Hjem Arrangement

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Velkommen inn! #2018

21 nov, 2018/15:00 - 23 nov, 2018/13:00

Nasjonalparkkonferansen Velkommen inn! er en viktig møteplass mellom nasjonalparkforvaltning, grunneiere, små og store næringsaktører, kommuner, fylkeskommune, gründere, besøkssentre, destinasjonsselskaper og ellers alle med interesse for  «naturen som verdiskaper». 
 
Velkommen inn! #2017 handlet om å utforske og utfordre guidebegrepet i verdiskapningen, programmet kan du se her
 
21. – 23. november i 2018 bygger vi videre på innspillene fra fjorårets konferanse og spør oss selv: «Snubler vi i grensene?» Stadig flere reisende og besøkende ønsker å oppleve vår landsdel, kjøpe opplevelser – både sommer og vinter –  og bidra til lokalt næringsliv. Klarer vi å ta i bruk de mulighetene dette gir, eller snubler vi i synlige og usynlige grenser?

Vi har valgt en undrende tittel i år, hvilke grenser er det vi snubler i? Vi har ikke definert noen bestemt grense, det finnes mange små og store grenser: nasjonalparkgrense, kommunegrense, eiendomsgrenser, landegrenser, grense mellom kommersielt og ideelt, ansvarsgrense, mentale grenser, etc.

 
Også denne gangen byr vi på en spennende og innholdsrik konferanse, med servering ute første kveld med kokk som tar utgangspunkt i det naturen har å gi. Varierte og relevante faglige innlegg kombineres med kafèdialog og rom for debatter underveis i konferansen.
 
Velkommen inn! #2018 Hold av datoen!
 
Detaljer, program og andre oppdateringer kommer fortløpende utover høsten.
 
I mens kan dere la denne karen dele sin oppfatning av «grenser» så lenge. 
Følg oss også på Facebook 

Detaljer

Start:
21 nov, 2018/15:00
Slutt:
23 nov, 2018/13:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Nordland nasjonalparksenter
Storjord
Røkland, Saltdal 8255 Norge
+ Google Map
Telefon:
40067251
Hjemmeside:
www.nordlandsnaturen.no