skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Skitt jakt!

01. september 2020

Lørdag 29. august ble det for første gang avholdt et jaktarrangement på Nordland nasjonalparksenter. Det store trekkplasteret var Jegerpodden, Norges største podcast for jegere, og deres intervju av Kjell «GaupKjell» Hanssen.

Bålkaffe hadde vi klar hele dagen og fra klokka 17 ble det holdt fagforedrag i auditoriet. Norvald Rudeaas kom og holdt et innlegg om norske jakthundraser. May Bardal fortalte om erfaringer med rådyrjakt både med og uten hund, og Øyvind Skogstad fra Fylkesmannen tok for seg jakt på store rovdyr.

Etter fagforedragene kom Saltdal turistsenter med grillen sin og serverte deilige elgburgere med masse godt tilbehør. Nagel band sørget for pausemusikk mens publikum koste seg rundt bålplassen.

Jegerpodden entret scenen klokka 20.00 og startet showet med intervju av Inge Sollund Ingvaldsen. Praten gikk om jakt, og jakt i våre nasjonalparker. De gode historiene kom virkelig da Kjell Hanssen entret scenen. Her fikk vi høre om både jakt på gaupe, jerv og rype. Mye latter og god stemning ledet over på siste del av arrangementet. Mer musikk fra Nagel band og kos rundt bålet på tunet.

Til tross for noe sviktende publikum fikk vi meget gode tilbakemeldinger fra de som var her, og det er stor sjanse for at vi gjentar dette til neste år.

Vi vil gjerne få takke Saltdal Jeger og Fiskeforening for at de kom og bidro med stand og info.

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Bjørnar K. Meisler

Sommeren 2022 hadde vi gleden av å presentere en utstilling med vår egen kunstpedagog Bjørnar K. Meisler. Utstillingen varte fra 12. juni til 28. august.

Den 76. Nordnorske kunstutstilling

Den 76. Nordnorske kunstutstilling – Nordnorsken - er en landsdelsutstilling arrangert av Bodø Kunstforening med kunstnere med tilknytning til landsdelen.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: intendant@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Mandag-tirsdag: stengt
Onsdag: 12-15
Torsdag-fredag: stengt
Lørdag-Søndag: 12-16

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top