skip to Main Content

Hjem  Nyheter

En vellykket feiringen!

24. november 2021

Mellom 90-100 gjester deltok på første delen av markeringen av Kajsa Zetterquists 85 års dag. Den startet i auditoriet med visningen av Georg Buljos digitale hilsen til Kajsa med sangen han har laget om henne – «Det vet jeg med mitt öga».

Kajsa 85 år

I Pers galleri fulgte så en interessant samtale mellom Kajsa og intendant Eva Gun Jensen om Kajsas liv og hennes tanker om kunst. Musikalske krumelurer ved Lisa Dillan kvikket oss opp med sin glede og energi! Flere taler ble holdt og gaver ble gitt fra Nordland Fylkeskommune (Stiv Løvseth), Saltdal kommune (Rune Berg) og Venneforeningen (Olav Eldøen og Per Bjarøy). Kaffe og kake rundet av denne delen av feiringen.

Andre del av feiringen bestod av en konsert med Soetkin Baptist (sang) og Sveinar Aase (piano). Soetkins vakre stemme trollbandt publikum med sanger av bl.a. Edit Piaf, Kate Bush, Alf Prøysen og David Bowie. De gav oss virkelig en uforglemmelig kveld når vi gikk ut i nysnøen og måneskinnet på Storjord for å dra hjem med fine minner fra Kajsas 85-års dag!

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Julemarked 2022

Årets julemarked sist søndag var en stor suksess. Med fokus på lokalmat trakk vi besøkende fra både nord og sør. Vi takker alle som stakk innom, både engasjerte lokalmatselgere og de mange som sikret seg smakfulle julegaver!

Samisk språkuke

24.-30. oktober arrangerte vi Samisk språkuke for første gang. Markeringen foregikk over hele skandinavia med ulike arrangement. Målet med Samisk språkuke er å løfte statusen til de samiske språkene, og øke kunnskap om samiske språk og kultur i hele samfunnet.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Eva Gun Jensen)
E-post: intendant@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Vi har for tiden vinterstengt, men har åpent rundt arrangementer og på forespørsel.

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top