skip to Main Content

Hjem  Nyheter

En vellykket feiringen!

24. november 2021

Mellom 90-100 gjester deltok på første delen av markeringen av Kajsa Zetterquists 85 års dag. Den startet i auditoriet med visningen av Georg Buljos digitale hilsen til Kajsa med sangen han har laget om henne – «Det vet jeg med mitt öga».

Kajsa 85 år

I Pers galleri fulgte så en interessant samtale mellom Kajsa og intendant Eva Gun Jensen om Kajsas liv og hennes tanker om kunst. Musikalske krumelurer ved Lisa Dillan kvikket oss opp med sin glede og energi! Flere taler ble holdt og gaver ble gitt fra Nordland Fylkeskommune (Stiv Løvseth), Saltdal kommune (Rune Berg) og Venneforeningen (Olav Eldøen og Per Bjarøy). Kaffe og kake rundet av denne delen av feiringen.

Andre del av feiringen bestod av en konsert med Soetkin Baptist (sang) og Sveinar Aase (piano). Soetkins vakre stemme trollbandt publikum med sanger av bl.a. Edit Piaf, Kate Bush, Alf Prøysen og David Bowie. De gav oss virkelig en uforglemmelig kveld når vi gikk ut i nysnøen og måneskinnet på Storjord for å dra hjem med fine minner fra Kajsas 85-års dag!

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Bjørnar K. Meisler

Sommeren 2022 hadde vi gleden av å presentere en utstilling med vår egen kunstpedagog Bjørnar K. Meisler. Utstillingen varte fra 12. juni til 28. august.

Den 76. Nordnorske kunstutstilling

Den 76. Nordnorske kunstutstilling – Nordnorsken - er en landsdelsutstilling arrangert av Bodø Kunstforening med kunstnere med tilknytning til landsdelen.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: intendant@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Mandag-tirsdag: stengt
Onsdag: 12-15
Torsdag-fredag: stengt
Lørdag-Søndag: 12-16

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top