skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Førjulsstemning på Nordland nasjonalparksenter

06. desember 2021

Siste søndag i november og første søndag desember arrangert vi adventssøndag på Nordland nasjonalparksenter. Begge dagene var godt besøkt av både store og små.

Årets førjulsarrangement har vært noe nedskalert i forhold til julemarkedet som vi har hatt tidligere år samt at vi fordelte det over to helger. Færre salgsboder, men flere aktiviteter.

På begge søndagene hadde vi et populært juleverksted der både voksne og barn kunne utfolde seg kreativt med saks og papir og andre materialer. I samarbeid med Statskog kunne man også gå ut å hugge sitt eget juletre. Vår museumsbutikk har vært fylt opp med gode julegaveideer og vi har hatt flere salgsboder med ulike lokale håndverksprodukter.

Første søndagen arrangerte samisk gruppe ved Røkland skole en språkcafe som var veldig populær. Det ble også avholdt bokbad med Øyvind Lauvdahl og Bjørnar K. Meisler med påfølgende boksignering.

Siste søndagen hadde vi litt fler salgsboder med blant annet keramikk, nydelige kniver og strikkede produkter. For de minste var det produksjon av fuglemat og bivokslys samt at Sigrid inviterte inn til stemningsfull eventyrstund i auditoriet.

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Julehilsen

Takk til alle dere som var innom oss i år, og velkommen til nye opplevelser her i året som kommer! God jul og godt nytt år!

Per Isak Juuso

6. februar til 10. april kunne man se Per Isak Juusos kunsthåndverk i vårt gjestegalleri. Per Isak er en av Sàpmis største innenfor duodji/samisk kunsthåndverk! Han fornyer kunstformen og bidrar til en modere duodji med et sterkt kunstnerisk uttrykk.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: intendant@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Åpningstider uke 6:
Mandag: 17-19.30
Tirsdag-Fredag: 12-15
Lørdag-Søndag: 12-16

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top