skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Førjulsstemning på Nordland nasjonalparksenter

06. desember 2021

Siste søndag i november og første søndag desember arrangert vi adventssøndag på Nordland nasjonalparksenter. Begge dagene var godt besøkt av både store og små.

Årets førjulsarrangement har vært noe nedskalert i forhold til julemarkedet som vi har hatt tidligere år samt at vi fordelte det over to helger. Færre salgsboder, men flere aktiviteter.

På begge søndagene hadde vi et populært juleverksted der både voksne og barn kunne utfolde seg kreativt med saks og papir og andre materialer. I samarbeid med Statskog kunne man også gå ut å hugge sitt eget juletre. Vår museumsbutikk har vært fylt opp med gode julegaveideer og vi har hatt flere salgsboder med ulike lokale håndverksprodukter.

Første søndagen arrangerte samisk gruppe ved Røkland skole en språkcafe som var veldig populær. Det ble også avholdt bokbad med Øyvind Lauvdahl og Bjørnar K. Meisler med påfølgende boksignering.

Siste søndagen hadde vi litt fler salgsboder med blant annet keramikk, nydelige kniver og strikkede produkter. For de minste var det produksjon av fuglemat og bivokslys samt at Sigrid inviterte inn til stemningsfull eventyrstund i auditoriet.

Slåttedagen 2022

Søndag 7. august ble årets slåttedag avholdt på Roparneset nedenfor Nordland nasjonalparksenter.

Sesongavslutning Engabreen

Lørdag 17. september var vi tilstede på sesongavslutning på Brestua ved Engabreen.
Back To Top