skip to Main Content

Hjem  Nyheter

ISÀK konsert og boksamtale

07. april 2022

ISÁK band leverte en forrykende konsert hos oss sønndag 3. april. Full av energi trollbandt Ella Marie Hætta Isaksen, James Daniel Njie Eriksen og Aleksander Kostopoulos de rundt 120 fremmøtte!

I forkant av konserten ble det avholdt boksamtale med Ella om hennes bok «Derfor må du vite at jeg er same» i et utsolgt auditorium. Ronald Nystad-Rusaanes (styreleder i Litteraturfestivalen Det Vilde Ord) ledet samtalen
Stor takk til alle fremmøtte og alle som bidro til et perfekt arrangement. En spesiell takk til samisk gruppe ved Røkland skole (café), Litteraturfestivalen Det Vilde ord (boksamtale),  Leselysthuset (boksalg/signering) og Nordland fylkeskommune (samisk kulturprogram)
Foto: Laila Ingvaldsen // Nordland nasjonalparksenter

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Vi forbereder sommersesongen

Nå snekres det for harde livet, og for å komme i mål med ombyggingen er vi nødt å holde stengt uke 17, 18 og delvis uke 19. Velkommen tilbake søndag 12. juni. Da åpner sommerens gjesteutstilling med Birgitta Linhart i Adde Zetterquist kunstgalleri!

Kunstskolen i Kabelvåg – 40 års jubileumsutstilling

I 1983 fikk Nord Norge sin første kunstutdanning; kunstskolen i Kabelvåg. Kunstnerspirer fra nord som søkte plass ved de etablerte kunstorganisasjonene sørpå ble avvist pga manglende basiskunnskaper. Dette ønsket kunstnerparet Per Adde og Kajsa Zetterquist å gjøre noe med. Gjennom et iherdig arbeid klarte de å stable kunstskolen i Kabelvåg på beina. Nå, 40 år senere, feirer vi kunstskolens 40 års jubileum. Og hvilken arena ville vel være bedre egnet til å åpne denne vandreutstillingen, enn Adde Zetterquist kunstgalleri!

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: anja.kath.lande@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Alle dager 10 – 17

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top