skip to Main Content

Hjem  Nyheter

ISÀK konsert og boksamtale

07. april 2022

ISÁK band leverte en forrykende konsert hos oss sønndag 3. april. Full av energi trollbandt Ella Marie Hætta Isaksen, James Daniel Njie Eriksen og Aleksander Kostopoulos de rundt 120 fremmøtte!

I forkant av konserten ble det avholdt boksamtale med Ella om hennes bok «Derfor må du vite at jeg er same» i et utsolgt auditorium. Ronald Nystad-Rusaanes (styreleder i Litteraturfestivalen Det Vilde Ord) ledet samtalen
Stor takk til alle fremmøtte og alle som bidro til et perfekt arrangement. En spesiell takk til samisk gruppe ved Røkland skole (café), Litteraturfestivalen Det Vilde ord (boksamtale),  Leselysthuset (boksalg/signering) og Nordland fylkeskommune (samisk kulturprogram)
Foto: Laila Ingvaldsen // Nordland nasjonalparksenter

Samenes nasjonaldag 2022

Søndag ble samenes nasjonaldag markert hos oss. Med taler, utstillingsåpning, foredrag kaffe og kaker.

Satellitt for nasjonalpark

Besøkssenter nasjonalpark Nordland (BNN) ved Nordland nasjonalparksenter er nå autorisert for å gi informasjon og legge til rette for formidling i de fem nasjonalparkene Láhkko, Saltfjellet-Svartisen, Junkerdal, Rago og Sjunkhatten. En nasjonal og viktig oppgave er dermed tildelt av Miljødirektoratet etter en omfattende kvalifiseringsprosess. BNN er i selskap med 34 andre sentre.
Back To Top