skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Besøk på foringsstasjon

15. juni 2022

En klasse fra Selfors Skole i Rana har i lang tid hatt Fjellrev som gjennomgående tema i undervisninga. Onsdag 15. juni fikk de være med Besøkssenteret og Statens Naturoppsyn til en av foringsstasjonene på Saltfjellet for å se hvordan bevaringsarbeidet på fjellrev skjer i praksis.

En spesielt stor opplevelse ble det da en ekte fjellrev viste seg i teleskopet. Etter en kort seanse med innsamling av DNA, minnebrikke fra viltkamera og kontroll/etterfylling av fòr, trakk vi oss rolig tilbake. Døde lemen og mange fjelljo er gode tegn i fjellet i år.

Fjellrev Befaring 2

Temakveld «Rundt bålet»

Sammen med ungdommer og voksne fra Saltdal husflidslag har vi hatt to kvelder med prosjektet "Rundt bålet"

Besøk på foringsstasjonen

En klasse fra Selfors Skole i Rana har i lang tid hatt Fjellrev som gjennomgående tema i undervisninga. Onsdag 15. juni fikk de være med Besøkssenteret og Statens Naturoppsyn til en av foringsstasjonene på Saltfjellet for å se hvordan bevaringsarbeidet på fjellrev skjer i praksis.
Back To Top