skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Besøk på foringsstasjon

15. juni 2022

En klasse fra Selfors Skole i Rana har i lang tid hatt Fjellrev som gjennomgående tema i undervisninga. Onsdag 15. juni fikk de være med Besøkssenteret og Statens Naturoppsyn til en av foringsstasjonene på Saltfjellet for å se hvordan bevaringsarbeidet på fjellrev skjer i praksis.

En spesielt stor opplevelse ble det da en ekte fjellrev viste seg i teleskopet. Etter en kort seanse med innsamling av DNA, minnebrikke fra viltkamera og kontroll/etterfylling av fòr, trakk vi oss rolig tilbake. Døde lemen og mange fjelljo er gode tegn i fjellet i år.

Fjellrev Befaring 2

Ledig stilling som Intendant

Eva Gun Jensen takker snart av som intendant ved Adde Zetterquist kunstgalleri. Og nå er vi på jakt etter hennes etterfølger.

Temakveld «Rundt bålet»

Sammen med ungdommer og voksne fra Saltdal husflidslag har vi hatt to kvelder med prosjektet "Rundt bålet"
Back To Top