skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Flaggermussafari 2022

01. september 2022

Mange møtte opp da vi arrangerte Flaggermussafari sammen med Storjord hotell onsdag 31. september.

Benny Sætermo ledet årets flaggermussafari som tradisjonen tro startet med kakao, kaffe og nystekte flaggermusboller. Nesten 60 deltagere møtte opp denne gangen. Etter en innledning med fakta om flaggermus gikk turen nedover til elvemøte. Forholdene var ypperlige med overskyet vær og masse insekter. Men flaggermusa uteble, med kun noen få utslag på flaggermus-detektorene.

Etter å ha speidet en god stund i området begav vi oss over hengebrua til åkeren ved arboretet. Her ble det full klaff og flaggermusa fløy imellom trærne og lurte på hva dette var slags oppmøte. Med oss på turen hadde vi også Saltenposten som resulterte i en flott artikkel i lørdagsutgaven.

Takk til alle som deltok og velkommen tilbake neste år!

Slåttedagen 2022

Søndag 7. august ble årets slåttedag avholdt på Roparneset nedenfor Nordland nasjonalparksenter.

Sesongavslutning Engabreen

Lørdag 17. september var vi tilstede på sesongavslutning på Brestua ved Engabreen.
Back To Top