skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Flaggermussafari 2022

01. september 2022

Mange møtte opp da vi arrangerte Flaggermussafari sammen med Storjord hotell onsdag 31. september.

Benny Sætermo ledet årets flaggermussafari som tradisjonen tro startet med kakao, kaffe og nystekte flaggermusboller. Nesten 60 deltagere møtte opp denne gangen. Etter en innledning med fakta om flaggermus gikk turen nedover til elvemøte. Forholdene var ypperlige med overskyet vær og masse insekter. Men flaggermusa uteble, med kun noen få utslag på flaggermus-detektorene.

Etter å ha speidet en god stund i området begav vi oss over hengebrua til åkeren ved arboretet. Her ble det full klaff og flaggermusa fløy imellom trærne og lurte på hva dette var slags oppmøte. Med oss på turen hadde vi også Saltenposten som resulterte i en flott artikkel i lørdagsutgaven.

Takk til alle som deltok og velkommen tilbake neste år!

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Julemarked 2022

Årets julemarked sist søndag var en stor suksess. Med fokus på lokalmat trakk vi besøkende fra både nord og sør. Vi takker alle som stakk innom, både engasjerte lokalmatselgere og de mange som sikret seg smakfulle julegaver!

Samisk språkuke

24.-30. oktober arrangerte vi Samisk språkuke for første gang. Markeringen foregikk over hele skandinavia med ulike arrangement. Målet med Samisk språkuke er å løfte statusen til de samiske språkene, og øke kunnskap om samiske språk og kultur i hele samfunnet.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Eva Gun Jensen)
E-post: intendant@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Vi har for tiden vinterstengt, men har åpent rundt arrangementer og på forespørsel.

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top