skip to Main Content

Hjem  Nyheter

Ny intendant ved Adde Zetterquist kunstgalleri

21. februar 2023

Møt vår nye intendant – Anja Kath Lande!
Bor på Seines, men er fra Lande i Brønnøy kommune. Tak over hodet kan være så mangt, men aller best er det å kunne se stjernene. Er gullsmed og smykkedesigner med eget verksted, men er evig student og får aldri lært nok. Har MA i kunsthistorie, PT utdanning fra NIH, har siden 1999 jobbet som vikar innenfor barnevern/eldreomsorg/rusbehandling. Har bl.a. drevet eget galleri med rammeverksted, bruktbutikk og startet Norges første treningsgruppe for barn med overvekts problematikk. Liker å lage mat, bake, håndarbeid, elgjakt, fiske, kjøre motorsykkel- og elsker turer i skog og mark.
Velkommen til oss!

NO EN SA

Nyhetsarkiv

Temaer

Kunstskolen i Kabelvåg – 40 års jubileumsutstilling

I 1983 fikk Nord Norge sin første kunstutdanning; kunstskolen i Kabelvåg. Kunstnerspirer fra nord som søkte plass ved de etablerte kunstorganisasjonene sørpå ble avvist pga manglende basiskunnskaper. Dette ønsket kunstnerparet Per Adde og Kajsa Zetterquist å gjøre noe med. Gjennom et iherdig arbeid klarte de å stable kunstskolen i Kabelvåg på beina. Nå, 40 år senere, feirer vi kunstskolens 40 års jubileum. Og hvilken arena ville vel være bedre egnet til å åpne denne vandreutstillingen, enn Adde Zetterquist kunstgalleri!

Observation of Change

I forbindelse med prosjektet Observation of Change vil det dukke opp flere spennende arrangement den kommende uken. Kunstprosjektet er basert på et nordisk samarbeid med naturrestaureringsprosjektet i Junkerdal naturreservat. Arrangementene er gratis og åpne for alle – Velkommen!

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: anja.kath.lande@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Mandager: Stengt
Tirsdag – Søndag: 12.00 – 16.00

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top