skip to Main Content

For skoler og barnehager

Adde Zetterquist kunstgalleri kan tilby varierte og spennende aktiviteter for skoler og barnehager, i inspirerende omgivelser. På besøk hos oss kan du både få omvisning, se film, og ha kunstaktiviteter både inne og ute.

Adde Zetterquist kunstgalleri har et eget kunstverksted med plass til 12 – 15 besøkende. Verkstedet har tegne- og maleutstyr, ei lita grafikkpresse, og utstyr for å kunne jobbe med skinn.

Kunstverkstedet er også mer enn et rom, og aktiviteter kan gjennomføres både utendørs, eller inne i andre deler av senteret. Tilbudene til skoler og barnehager skreddersys de besøkende, etter aldersgrupper, tema, læreplanmål, eller andre ønsker. Vi tilbyr omvisninger og aktiviteter innenfor mange ulike temaer, slik som samisk kunst og kultur, bildekunst og arkitektur. Vi har også formidlingsopplegg der vi samarbeider med Besøkssenter nasjonalpark, som gir mulighet til å oppleve både kunst og natur-delen av senteret.

Galleriets kunstpedagog har både bakgrunn som billedkunstner, illustratør, og pedagog, og følger alle oppleggene tett med veiledning og tips. Kunstpedagogen samarbeider også med Den kulturelle skolesekken om produksjoner som både foregår i galleriet, og som turnéres rundt til skoler i Nordland.

Her på sentere har også vi et stort, indre tun med bålplass, klatrejungel i nærheten, frisbeegolf, og lett tilgjengelige turområdet, som er perfekte omgivelser for et besøk.

Kontaktinformasjon

For å bestille aktiviteter i kunstverkstedet ta kontakt med:

Bjørnar K. Meisler:

bjornar@nordlandsnaturen.no

415 79 295

Priser

Ta kontakt for tilbud.

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: anja.kath.lande@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Alle dager 10 – 17

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top