skip to Main Content

Hjem Arrangement

Laster Hendelser

« All Hendelser

Bjørnar K. Meisler

12 jun, 2022/12:00 - 28 aug, 2022/16:00

Tegning & Grafikk

Bjørnar K. Meisler arbeider med bilder i form av tegninger og grafikk. Han jobber bredt med sine bilder, både som billedkunst, illustrasjoner, og tegneserier.

Tegningene utføres på kartong, og han blander ofte tradisjonelle redskaper som blyant, pastellkritt, flytende tusj og akvarellfarger, som behandles på ulike måter, for eksempel med sandpapir.

Bjørnar jobber med grafikk fra eget verksted, hvor han lager etsninger i kobberplater Han bruker ikke syrer i etseprosessen, men lager fordypninger i kobberplater ved hjelp av elektrolyse. I enkelte tilfeller bruker han også fotopolymerfilm (ImagOn) for overføring av fotografi til platene han etser.

Han har hatt utstillinger blant annet på Norsk Landbruksmuseum på Ås, i Hamsun galleriet på Tranøy, Tranøy Galleri, Saltdal kunstforening, Fauske kunstforening, og deltatt på flere kollektivutstillinger. Hans tegninger har blitt publisert i aviser og blader, tidsskrifter og bøker.

Bjørnar K. Meisler har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Bergen, Kunstfag i Risør, og Kunstskolen i Kabelvåg, og er medlem av Tegnerforbundet og Norske billedkunstnere. Han er tildelt flere stipendier og har også vert profil under Blåfrostfestivalen i Saltdal.

Bjørnar K. Meisler (1970) bor på Rognan i Saltdal og jobber også i halv stilling her ved Adde Zetterquist kunstgalleri som kunstpedagog.

Detaljer

Start:
12 jun, 2022/12:00
Slutt:
28 aug, 2022/16:00

Sted

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035
Røkland, 8255 Norge
Telefon:
97144492
Hjemmeside:
www.nordlandsnaturen.no

Arrangør

Adde Zetterquist kunstgalleri
Telefon:
40067252
Epost:
intendant@nordlandsnaturen.no
Back To Top