skip to Main Content

Hjem Arrangement

Laster Hendelser

« All Hendelser

Bjørnar K. Meisler

12 jun, 2022/12:00 - 28 aug, 2022/16:00

Tegning & Grafikk

Bjørnar K. Meisler arbeider med tegning og grafikk som kan bli til billedkunst, illustrasjoner eller tegneserier. Siden Bjørnar ofte jobber med oppdrag fra andre så viser denne utstillingen et område der han er helt fri i sitt kunstnerskap. Et område der det ene bildet oftest leder til neste i et kreativt flow som bare fortsetter under arbeidets gang.

I Bjørnars bilder finnes en stillhet og en tankefullhet. Det er minnebilder, fragmenter av eldre bygninger eller landskap som ofte er gjennomgående i Bjørnars bilder. Noen ganger er det mennesker med, og noen ganger får bildene en collagelignende form, når et bilde eller to trenger seg inn ved siden av hverandre.

Bjørnar K. Meisler liker å leke med teknikker, blande dem sammen i et bilde. Tegningene gjør han på kartong og han blander ofte blyant, pastellkritt, flytende tusj og akvarellfarger. Teksturen i bilden er viktig, der bruker han forskjellig teknikker for å få frem det han er ute etter, for eks. sandpapir.

Når han jobber med grafikk gjør han det i eget verksted, hvor han fortrinnsvis lager etsninger i kobberplater uten å bruke syrer.

Han har hatt mange utstillinger, og hans illustrasjoner og tegneserier har blitt publisert i aviser og blader, tidsskrifter og bøker.

Sin utdanning har Bjørnar fra Kunsthøgskolen i Bergen, Kunstfag i Risør, og Kunstskolen i Kabelvåg. Han er tildelt flere stipendier og har også vært profil under Blåfrostfestivalen i Saltdal.

Bjørnar K. Meisler (f. 1970) bor på Rognan i Saltdal og jobber deltid her ved Adde Zetterquist kunstgalleri som kunstpedagog, og ved Saltdal Kulturskole.

Detaljer

Start:
12 jun, 2022/12:00
Slutt:
28 aug, 2022/16:00

Sted

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035
Røkland, 8255 Norge
Telefon:
97144492
Hjemmeside:
www.nordlandsnaturen.no

Arrangør

Adde Zetterquist kunstgalleri
Telefon:
40067252
Epost:
intendant@nordlandsnaturen.no
Back To Top