skip to Main Content

Hjem Arrangement

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Dette arrangementet er ferdig.

Velkommen inn 2022

29 nov, 2022 - 30 nov, 2022

Velkommen inn 2022

Vi ønsker hjertelig velkommen til årets nasjonalparkkonferanse Velkommen inn 2022. Konferansen avholdes 29.-30. november og årets tema er RestartNytenking og nasjonalpark post-korona«

Det er i år 3 år siden forrige nasjonalparkkonferanse der temaet var “Attraksjoner”. For 2020 var det tenkt at temaet skulle være “innovasjon, entreprenørskap og næringsutvikling i og rundt nasjonalparkene”. Post-korona ser vi at dette fortsatt er et høyst relevant tema. Deltagerne vil da ha vært gjennom det som etter all sannsynlighet var svært spesielle år for næringslivet. Nasjonalparkene vil også ha opplevd helt andre forhold med økte besøk og nye friluftsutøvere. Hvilke erfaringer har vi gjort oss? Hvordan har vi tenkt nytt og funnet løsninger? Og hvor går veien videre post-korona? 

Nasjonalparkene våre vil være helt sentrale i årets Velkommen inn, og som tidligere år blir det en blanding av faglige foredrag, debatt, lokalmat og nettverksbygging. Nytt i år vil være at hele dag to vil bestå av et utopiverksted der vi gjennom dialog sammen ser på hvordan vi ønsker at fremtiden skal bli, hvilken rolle kan vi alle spille, og hvilke verdier er viktig for oss? Det blir en dag med høyttenking, idéer og dialog på kryss og tvers av roller, sektorer og grupper! Med oss på laget har vi professor Ove D. Jakobsen, og Førsteamanuensis Vivi Storsletten, begge ved Handelshøgskolen, Nord universitet i Bodø. De skal lede oss gjennom utopiverkstedet. De har arbeidet med denne metodikken i en årrekke og hatt verksted i mange kommuner. Vi tror dette vil være en kreativ, strukturert og artig del av nasjonalparkkonferansen som mange vil ha nytte av. 

Det vil være mulig å melde seg på dag 1 digitalt. Utopiverkstedet krever tilstedeværelse og vil ikke bli live-streamet. 
Velkommen inn til inspirerende og lærerike dager!

Link til programmet finner du her

Hva er Velkommen inn?

Velkommen inn er en møteplass for alle som tenker en eller annen form for verdiskapning med naturen som den viktigste råvaren. Konferansen var åpen for alle, men er spesielt rettet mot reiseliv, næringsliv og forvaltning. Målet med Velkommen inn er å skape en dialogarena for ulike aktører både i direkte tilknytning til nasjonalparker, men også i randsoner og ved innfallsporter.  Velkommen inn er medfinansiert av Miljødirektoratet og blir gjennomført i samarbeid med Midtre Nordland nasjonalparkstyre og Nordland nasjonalparksenter.  

Detaljer

Start:
29 nov, 2022
Slutt:
30 nov, 2022
Hendelse Kategorier:
,

Sted

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035
Røkland, 8255 Norge
Telefon:
40067251
Hjemmeside:
www.nordlandsnaturen.no

Kontakt oss

Nordland nasjonalparksenter
Saltfjellveien 2035, 8255 RØKLAND
Tlf.: +47 400 67 251 (felles resepsjon for hele sentret)
E-post: resepsjon@nordlandsnaturen.no

Besøkssenter nasjonalpark Nordland
Tlf.: +47 906 51 410 (for faglig leder natur og naturfaglige henvendelser)
E-post: bs@nordlandsnaturen.no

Adde Zetterquist Kunstgalleri
Tlf.: +47 400 67 252 (for intendant Anja Kath Lande)
E-post: anja.kath.lande@nordlandsnaturen.no

Våre åpningstider

Stengt pga. ombygging.
Åpner for sesongen søndag 12. mai.

Påske- og juledagene samt på bevegelige helligdager er det stengt.
Med forbehold om endringer.

       

Back To Top