skip to Main Content

Hjem  Booking

Bestill din opplevelse her

Hos oss finner du et spekter av ulike opplevelser. Naturutstillingen til Besøkssenter nasjonalpark Nordland, Adde Zetterquist kunstgalleri eller en kombinasjon av disse med påfølgende kaffepause rundt bålplassen på tunet.

Vi har opplegg for barnehager og skoler, og vi skreddersyr arrangementer for små og store grupper. Våre fasiliteter passer utmerket for workshops eller teambuilding for din bedrift. Kanskje vi kan skape en god ramme rundt et jubileum eller et familietreff?

Som engasjert aktør reiselivsmarkedet har vi godt samarbeid med flere bedrifter i Saltdal, og kan tilby mer omfattende pakker med mat og overnatting inkludert i våre opplevelser.

Ta kontakt med oss så finner vi på noe sammen!

Opplevelser

Undervisningsopplegg

Kurs/konferansefasiliteter

Sykkelutleie

Utforsk vår vakre bygd på sykkel! Du sykler trygt langs naturstier og bygdeveier. Her har du muligheten til å komme tett på naturen gjennom en vakker sykkeltur på sykkelstien som går langs Saltdalselva fra Storjord til Rognan.

Her på Storjord starter sykkelstien på hjørnet av Adde Zetterquist kunstgalleri.

Sykkel kan du leie hos Saltdal Turistsenter eller Nordnes Kro og Camping, og bookes gjennom vår felles webside saltenhygge.no

Se hva du kan oppleve langs Saltdalselva, også kalt «Dronninga i nord» på Visit Saltdal

Skreddersydde opplevelser

Ved større grupper eller ønsker om omvisning i helg eller utenfor galleriets åpningstider ta kontakt med Camilla hos oss.

La oss lage et opplegg for din gruppe, og bygge på med omvisning i kunst- og naturutstillingen samt muligheter for aktivitet og opplevelser – både inne og ute.

Ta kontakt for tilbud!

Camilla Storjord – Publikums- og bookingansvarlig
Tlf: 951 72 673 eller e-post camilla@nordlandsnaturen.no

Storjordstua

Storjordstua er ei lafta hytte som ble reist på Nystadnes mellom 1915 og 1917, men selve stua er fra rundt 1890. Nordland nasjonalparksenter fikk stua i gave fra Finn Martin Nystadnes i 2004. Med god hjelp fra Saltdal Turlag og Bodø & Omegns Turistforening, ble stua restaurert og oppsatt på Roparneset ved nasjonalparksenteret i Saltdal og åpnet sommeren 2007.

I hytta er det 8 – 12 sengeplasser, gass til matlaging, og vedovn til oppvarming. Ved finnes i skjeltersjåen like ved stua. Utedo finnes bak i skogkanten bak skjeltersjåen.

Hytta inngår i BOTs rutenett. Det er merket stier fra Storjordstua både nordover mot Sulitjelmafjellene og sørover mot Saltfjellet. Det er mulig for grupper å leie stua til en fast pris. Mer info kan du finne her.

Storjordstua bookes manuellt hos Nordland nasjonalparksenter,
Tlf: 951 72 673 eller e-post camilla@nordlandsnaturen.no

Storjordstua
Back To Top