skip to Main Content

Hjem  Booking

Bestill din opplevelse her

Hos oss finner du et spekter av ulike opplevelser. Naturutstillingen til Besøkssenter nasjonalpark Nordland, Adde Zetterquist kunstgalleri eller en kombinasjon av disse med påfølgende kaffepause rundt bålplassen på tunet.

Vi har opplegg for barnehager og skoler, og vi skreddersyr arrangementer for små og store grupper. Våre fasiliteter passer utmerket for workshops eller teambuilding for din bedrift. Kanskje vi kan skape en god ramme rundt et jubileum eller et familietreff?

Som engasjert aktør reiselivsmarkedet har vi godt samarbeid med flere bedrifter i Saltdal, og kan tilby mer omfattende pakker med mat og overnatting inkludert i våre opplevelser.

Ta kontakt med oss så finner vi på noe sammen!

Opplevelser

Undervisningsopplegg

Kurs/konferansefasiliteter

Storjordstua

Storjordstua

Storjordstua er ei lafta hytte som ble reist på Nystadnes mellom 1915 og 1917, men selve stua er fra rundt 1890. Nordland nasjonalparksenter fikk stua i gave fra Finn Martin Nystadnes i 2004. Med god hjelp fra Saltdal Turlag og Bodø & Omegns Turistforening, ble stua restaurert og oppsatt på Roparneset ved nasjonalparksenteret i Saltdal og åpnet sommeren 2007.

I hytta er det 8 – 12 sengeplasser, gass til matlaging, og vedovn til oppvarming. Ved finnes i skjeltersjåen like ved stua. Utedo finnes bak i skogkanten bak skjeltersjåen.

Hytta inngår i BOTs rutenett. Det er merket stier fra Storjordstua både nordover mot Sulitjelmafjellene og sørover mot Saltfjellet. Det er mulig for grupper å leie stua til en fast pris. Mer info kan du finne her.

Storjordstua er nå åpnet for booking. Manuell booking hos Nordland nasjonalparksenter,
Tlf 400 67 251, e-post resepsjon@nordlandsnaturen.no

Omvisning

Vi tilbyr omvisning i både kunst- og naturutstillingen.

Ved større grupper eller ønsker om omvisning i helg eller utenfor galleriets åpningstider,
ta kontakt for tilbud på resepsjon@nordlandsnaturen.no